Video Klubben Klostergade

Video & Fotoklub
Du er her:   Hjem > Nyt fra formanden:
top
Page
Menu

Nyt fra formanden:

Uge 18 - 2020

Kære medlemmer af VKK 

Vi er nu fremme ved udgangen af uge 18-2020 og kan desværre konstatere, at der ikke er sket noget epokegørende ifb. med Corona svøben der hviler over os alle.

Vi må alle håbe på, at der snart kommer et gennembrud fra forskernes side om at en vaccine, der er effektiv mod sygdommen, er på vej. I følge forskellige medier går det den rigtige vej. Der var i går på DR1, en udsendelse, der var lidt positiv om fremstilling af en vaccine, så vi krydser alle fingre for at det lykkes.

I VKK er situationen den samme. Vi holder foreløbigt pause indtil 10. sep. 2020, og inden da må vi se, hvorledes tingene udvikler sig. Men vi skal være forberedt på, at den nuværende situation, med ingen møder i VKK resten af 2020, vil vare året ud.

30. april 2020

Lange film, vi ser film længere end 10 min., dog max 30 min. Aftales med bestyrelsen. (filmene skal være redigeret)                                                                                                                                                                      

Dette var det oprindelige programpunkt for torsdagens aflyste møde, men forsæt endeligt med at producere film, som vi alle kan få glæde af, når vi kommer i gang igen.

Det være sig korte, lange, eller stillbillede film mv. således, at vi kan se rigtig mange film, når vi mødes.

Jeg vil endnu engang henvise til den af Vagn fremsendte mail om, at alle der har en FaceBook konto kan tilslutte sig VVAA, Video Venner Aarhus, som er en LUKKET gruppe, og kan kun ses af medlemmer. Henvend dig til Vagn eller Ole om optagelse.

Her vil der være mulighed for at vise mindre film, og still-billeder for en lukket kreds. Vi kan evt. også løse eventuelle tekniske problemer, det er helt uforpligtende at tilslutte sig gruppen, der pt. består af nogle medlemmer fra VKK, Video2000, samt en del der ikke tilhører klubber. (19 i alt) PRØV NU, DET ER IKKE FARLIGT.

Jeg vil gerne endnu engang opfordre til, at vi, medlemmer af VKK holder kontakten med hinanden via mail, eller tlf. så vi ikke glemmer vores fællesskab.

 

Ole Frederiksen,  01-05-2020

***********************************************************************

Uge 17 - 2020

 

Vi er nu fremme ved udgangen af uge 17-2020 og kan desværre konstatere, at der ikke er sket noget epokegørende ifb. med Corona svøben, der hviler over os alle.

Vi må alle håbe på, at der snart kommer et gennembrud fra forskernes side om en vaccine, der er effektiv mod sygdommen. I følge forskellige medier går det den rigtige vej.

I VKK er situationen den samme, vi holder foreløbigt pause indtil 10. sep. 2020, og inden da må vi se, hvorledes tingene udvikler sig.

Jeg vil dog hermed forberede VKKs medlemmer på, at det kan være tvivlsomt, om vi kan afholde flere klubmøder i indeværende år. Jeg er af den mening, at da vi er mange medlemmer i den største risiko gruppe, vil det måske være fornuftigt at vente med at genoptage klubmøderne, indtil vi kan blive vaccineret. Her vil vi følge udviklingen meget nøje.

Det sidste er, at der nu er blevet lukket op for en del af de liberale erhverv, men at forsamlingsforbuddet med mere end 10 personer fastholdes. Dette forbud kender vi endnu ikke længden af. Såfremt at dette forbud fastholdes for en endnu længere periode, medfører det overvejelser om genåbningen af VKK. Derfor, som ovenfor nævnt, vær forberedt på at der ikke afholdes flere klubmøder  i 2020.

Der vil derfor være rig mulighed for at udnytte tiden, indtil vi kan mødes igen med at få lavet nogle gode film og billeder, som vi kan nyde i fællesskab, når dette bliver muligt igen.

Med mange filmdage til følge.

Jeg vil endnu engang henvise til den af Vagn fremsendte mail om, at alle der har en Face Book konto, kan tilslutte sig VVAA, Video Venner Aarhus, som er en LUKKET gruppe, og som kun kan ses af medlemmer. Henvend dig til Vagn eller Ole om optagelse. Her vil der være mulighed for at vise mindre film og still-billeder for en lukket kreds. Vi kan evt. også løse eventuelle tekniske problemer., Det er helt uforpligtende at tilslutte sig gruppen, der pt. består af nogle medlemmer fra VKK, Video2000 samt en del der ikke tilhører klubber. (19 i alt)

Jeg vil gerne hermed opfordre til, at vi, medlemmer af VKK holder kontakten med hinanden via mail, eller tlf. så vi ikke glemmer vores fællesskab.

26-04-2020

Ole Frederiksen 


**********************************************************

 

Regler for kortfilmkonkurrencer

1.    Deltageren i konkurrencen skal være fuldgyldigt medlem af klubben.
2.    Filmene indgår i en kategori på under 3 minutter.
3.    Spilletid for den enkelte produktion må da højst være 3 minutter. Gerne mindre.
4.    De indleverede produktioner bedømmes af det tilstedeværende publikum på forevisningsdagen.
5.    Der udpeges kun 1 vinder.
6.    Et klubmedlem må højst deltage med 3 produktioner.
 
Bestyrelsen ser meget gerne, at så mange som muligt bakker aktiviteterne i klubben op
 
 
                               Ret til forbedringer/ændringer forbeholdes                                                                            
                                                                   for bestyrelsen
                                                  Ole Frederiksen
                                                            formand
« forrige top næste »
top
Page
Menu